Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

tyramysu

22. 3. 2012 11:54
jasně...

Jasně, až na to, že Breivik byl domorodec a amerického vojáka nikdo nezval, neplatil mu sociálku, neutlačoval kvůli němu původní obyvatele a nenechal ho množit se na cizím území nadlidskou frekvencí. Přesně taková je totiž pozice atentátníků z řad muslimů ve vyspělých zemích. V Austrálii nedávno odhalili muslima připravujícího atentát, který tam snad patnáct let nepracoval, pobíral všechny možné dávky, a k témuž vedl svoje četné děti - které zároveň učil nenávidět svého chlebodárce.

Vidím jediné řešení, které západ uchrání před etnickou občanskou válkou v budoucnosti - VYPRÁSKAT ISLÁM Z CIVILIZACE ;-€!!

8 0
možnosti
R

Richard_Král

22. 3. 2012 11:59
Re: jasně...

Autor celkem objektivne popisuje jak se na vec divaji obycejni lide jako jsme my, oni nemuzou za to,ze je najaci islamisti ovladaji a jak vsichni vime tak to podruje aliance i USA. Vzdy se ale najde clove co opodstatni breivika jako domorodce a americana jako nesocialniho.Ten Merad byl z Alziru kde po desitky let okupuji francouzi jak dnes tak i v minulosti a vykradaji bohatstvi te zeme ze kterych pak my v evrope mame uzitek ale to se to ukazuje prstickem na ostatni. Autore, nemusim s vami souhlasit ve vsem, ale diky za tento clanek. R.

0 0
možnosti
VH

http://hassan.blog.idnes.cz/

22. 3. 2012 11:53
Ammare

Chtěl jsem napsat něco podobného, ale nemám na to v těhle dnech čas, předběhl jsi mě, karma.

ps. přípěvky v diskusi, které Tě budou nazývat muslimem, antisemitou a budou Tě posílat "domů", ignoruj. V.

4 0
možnosti
OR

oskie98

22. 3. 2012 13:08
Re: Ammare

Něco podobného? V případě, že se člověk chce distancovat od hrozného činu někoho duchovně (etnicky, národnostně) spřízněného, stačí prosté odsouzení, vyjádření politování, distancování se. Ale autor u takové upřímnosti bohužel nezůstal. Proč má za potřebí vysvětlovat, ukazovat prstem na ty druhé, vždyť to opravdu vyznívá jako obhajoba.

0 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
Čecho-Libyjec/Sicílie, který se zajímá o světové dění, o situaci v Libyi a o Českou republiku. Moje přání je, aby se lidé naučili nebýt lhostejní, uvědomili si věci z jiného úhlu pohledu a to spravedlivým metrem a až potom to vyžadovali od ostatních. Jedině aktivním pochopením může nastat změna. Miluji Českou republiku, vážím si Čechů, kteří ve světě něco dokázali, ale bohužel je jich stále méně a méně.
Osobní blog na: Blog.Ammar.CZ

Seznam rubrik