Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FKL

Karel Kubrt a tchýně

22. 3. 2012 12:19
Pane autore,

souhlasím s tím, že vrah dětí je prostě vrah. Ale nechápu vaši logiku, stejnou jako u jiného blogera, jen z opačného tábora. Nejdřív napíšete, že v tom rozdíl nevidíte a pak vysvětlujete, že v tom rozdíl je. Implicitně se zastáváte vraha z Francie jen proto, že je arab, svým článkem takové zvěrstvo vlastně ospravedlňujete. Když v tom není rozdíl, co píšete, že vás všichni házejí do jednoho pytle?

Bylo by mi milejší, kdybyste se za vzletné fráze neschovával a napsal rovnou, že vrah z Toulose je vlastně chudinka obětí systému. Ať víme, na čem jsme.:-/.

5 0
možnosti
AO

Otman

22. 3. 2012 12:22
Re: Pane autore,

Prosím Vás, co je to za kec? Vy jste asi článek nečetl. Proč se tady vždy najde banda chytráků, která mi tady musí napsat o tom,jak se zastávám nějakého vraha? Že je to arab a co jako? Víte, já nejsem tak zaujatej jako mnoho jiných lidí. Já jsem sice poloviční Libyjec, ale taky píšu, že to NESCHVALUJI, jakoukoliv formu násilí a ten Merad je pro mě jen dalším idiotem z řad idiotů a pokud Vám příjde z mého článku, že se někoho zastávám tak jste asi úplně mimo a i těch pár jedinců co se tady na diskuzích objevuje - jinak si to neumím vysvětlit.

1 0
možnosti
MP

Martin5.35

22. 3. 2012 12:14
Trochu rozpor

Autor píše, že většina Arabů či muslimů je mírumilovných a chce žít v klidu, ale o kousek dál tvrdí, že zavedení demokracie nahrává militantním skupinám. Necítí v tom autor trochu rozpor? Jak může demokratické volby vyhrát terorista, když lidé chtějí žít v klidu? Dokáže to vysvětlit?

2 0
možnosti
M

miyu_01

22. 3. 2012 12:16
Re: Trochu rozpor

Logika "nabozenstvi miru", no....

1 0
možnosti
K

Kvasi

22. 3. 2012 12:13
Rozdil

Ten Francouz zil v miru a pohode a zabijel kvuli Islamu.

American oproti tomu byl 3X v bojovym nasazeni, nekolikrat byl zranen, naposledy dokonce s poskozenim mozku. Zabijel kvuli osobnim problemum, ne kvuli vire.

3 0
možnosti
KV

KarelV

22. 3. 2012 12:13
Miluji Českou republiku?

Čím to je, že nevěřím tato slova žádnému člověku, jehož otec je MUSLIM? :-/ ... Tím, že už mockrát se stalo, že takové děti byly později ve svém životě obráceny, aby konaly zlo... A i kdyby se tohle obrácení přihodilo jen každému desátému, je to pro mne dostatečným ospravedlněním mojí nedůvěry... Rv ... Kdepak, křesťanský a muslimský svět nelze sbližovat bez krvavých následků. - Čím to? - Muslimové totiž SAMI SEBE nadřazují nad všechny ostatní lidi na Zemi. - Čím to? - Z uražené ješitnosti, jako mstu za to, že Abrahám a Sára vyhnali Abrahamovu druhou ženu Hagar a jejího intrikářského syna Izmaela. - I založili si vlastní náboženství... Trucnáboženství. - Právě proto budou muslimové do skonání světa vykřikovat, že jen ta jejich víra je ta nejsprávnější. - Protože byla až druhá.

4 0
možnosti
KV

KarelV

22. 3. 2012 12:16
Re: Miluji Českou republiku?

Není na tom světě nic horšího, než když je nějaká víra založena na špatných základech. - Tedy na nenávisti... :-/

1 0
možnosti
MK

CBS

22. 3. 2012 12:11
Rozdíl v činu není žádný

Dokonce praštěný americký voják zabil více lidí.

Rozdíl je však v něčem úplně jiném - Američan bude odsouzen buď na doživotí nebo k smrti americkým soudem a v křesťanském světě je ten člověk považován za vraha.

A milý Mohamed Merah bude v muslimském světě oslavován jako hrdina a mučedník ...

6 0
možnosti
G

gunny

22. 3. 2012 12:14
Re: Rozdíl v činu není žádný

R^

0 0
možnosti
M

miyu_01

22. 3. 2012 12:07
NEVINNE VRAZDENI????

Nenapisu co je autor, neb dukaty je na takoveho ....... skoda. Jaky je rozdil mezi muslimakem co vrazdi deti a muslimakem co tomuto vrazdeni dava privlastek "nevinne"? ZADNY!!!! Oba zaslouzi drevene pyzamo.

6 0
možnosti
II

Igor Indruch

22. 3. 2012 12:13
Re: NEVINNE VRAZDENI????

Popravdě myslím, že to tak autor nemyslel (jestli jo, tak není o čem diskutovat). Ale celá ta věta je poněkdu zmatená. Myslím, že chtěl napsat "vraždění nevinnných dětí"...

0 0
možnosti
MR

.Muharib.

22. 3. 2012 12:01
Američtí vojáci pojedou za chvíli domů

A kdo pošle domů machometánské fanatiky z Francie?

Asi řeknete, že jsou tam doma, tak ať se chovají jako Francouzi.

6 0
možnosti
AO

Otman

22. 3. 2012 12:07
Re: Američtí vojáci pojedou za chvíli domů

Francouzi vyvražďovali a kolonizovali po desítky let jejich země. Mají na svědomí miliony mrtvých a to vše pro chuť moci a peněz. Tudíž to, že je jich dnes ve Francii tolik je jen splácení dluhu. To samozřejmě neznamená, že budou vraždit. Jak jsem jasně napsal - ten kdo zabije, měl by sám přijít o život.

0 0
možnosti
AJ

Andrea Jasnozriva

22. 3. 2012 11:58
Rozdíl tam je

Americký voják postřílel. No,ono běhat tam mezi tou pakáží a každý den mít strach o život asi nic moc na psychiku toho kluka. Kdežto ten muslim si jen tak plnil přání krvavé stvůry zvané Alláh. Takže by bylo nejlépe muslimy poslat tam odkud přišli. V Evropě pro ně není místo. Stačí jaké máme s nima problémy ve Švýcarsku.

Asi Otmare jste zapomněl, že Afganistanu předcházely americké letecké dny přičmoudlíků 9/11

5 0
možnosti
AO

Otman

22. 3. 2012 12:06
Re: Rozdíl tam je

9/11 si udělali Amíci sami, je na to tisíce důkazů. Afghánci nejsou arabové,nejmenuji se Otmar,ale Otman a nikdo je běhat mezi tu pakáž jak jste nazvala nenutil. Kdyby jste měla více informací věděla by jste, že jde o hliník a další nerostné suroviny, které se v Afg. nalézají. Oni vraždí o sto šest a Vy to schvalujete a ještě omlouváte. No já snad špatně vidím :)

0 0
možnosti
N

nocenka

22. 3. 2012 11:57
Ze všeho nejvíc

mě dojímají muslimové, kteří odsuzují každého vraha dětí, ale nezapomenou přidat, že ti Židé teda taky vraždí...;-D

2 0
možnosti
AJ

Andrea Jasnozriva

22. 3. 2012 12:01
Re: Ze všeho nejvíc

Muslimům na dětech nezáleží. To je vidět v Gaze, kdy je používají jako živý štít. Svoje vlastní děti. Viz Pallywood, scény, jak je nikdo v západní televizi neuvidí a natočené Plastelíncema

4 0
možnosti
PN

Petr z Bologni II.

22. 3. 2012 11:57
...

Je mi z vas zle. Statecne se snazite nahradit Hrebenara a dari se vam. Za to "nevinne vrazdeni" bych vam nejradeji dal par facek!

4 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
Čecho-Libyjec/Sicílie, který se zajímá o světové dění, o situaci v Libyi a o Českou republiku. Moje přání je, aby se lidé naučili nebýt lhostejní, uvědomili si věci z jiného úhlu pohledu a to spravedlivým metrem a až potom to vyžadovali od ostatních. Jedině aktivním pochopením může nastat změna. Miluji Českou republiku, vážím si Čechů, kteří ve světě něco dokázali, ale bohužel je jich stále méně a méně.
Osobní blog na: Blog.Ammar.CZ

Seznam rubrik