Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

villík

8. 2. 2012 17:34
Správný blog! Myslím, že Vaše pravda je opravdu pravdou.

Víte, tady se jinak nosí jen křišťálově konformní pravda.  Ta skutečná se zašlapává do země.

10 0
možnosti
JT

Jirka1938

9. 2. 2012 0:13
Re: Správný blog! Myslím, že Vaše pravda je opravdu pravdou.

Ja jsem zazil kurzy marxismu-leninismu. Autor nam prednasi kurzy islamismu.

0 0
možnosti
JS

člověk z novinek

8. 2. 2012 17:28
Co je příčinou problémů?

Libye má bohužel naprosto shodný problém, jako kterákoli země, která je pod vlivem islámu. Drtivé většině všech islámských zemí vládnou různí despotové, jejichž vláda se střídá s obdobími chaosu a rozvratu. Islám bohužel neumožňuje žádný jiný model řízení společnosti – ukazuje nám to historie i současnost.

Západní společnost má své velké problémy, ovšem s celospolečenskou destrukcí, která panuje v islámském prostředí, se to vůbec nedá srovnat. Dokonce i vzdělání se v islámském prostředí stává apologetickou institucí, která pomocí filozofie obhajuje společenské násilí, které je vydáváno za boj proti nepřátelům Boha. Čili ani vzdělání samo o sobě nikoho nespasí, důležité je, jaké hodnoty ti vzdělanci vyznávají. Vládnoucí vzdělanec věřící v islám je bohužel vždycky despotou v tom nejhorším smyslu tohoto slova. Takže osud takového despoty i osud země, které vládne, nikdy nemůže skončit dobře.

4 0
možnosti
K

kaktusak

8. 2. 2012 19:05
Re: Co je příčinou problémů?

No, v křesťanských zemích začala demokracie jakž takž fungovat teprve v posledních desetiletích, a to ještě jen v těch nejbohatších státech.

0 0
možnosti
LS

Jednoho krásného dne ...

8. 2. 2012 17:24
válka je super byznys

kdy náklady počítáme v lidských životech a zisky v dolarech. ty kecy o humanitární pomoci jsou jen PR propaganda aby se nebouřili ti co jdou na smrt a ti co to platí - tedy daňoví poplatníci. kdo od začátku podléhal mediálnímu vymávání mozku a nyní procitá, má malé plus proti těm co stále nechápou

5 0
možnosti
LS

Jednoho krásného dne ...

8. 2. 2012 17:25
Re: válka je super byznys

že šlo jen o ropu

2 0
možnosti
N

nowicjan

8. 2. 2012 17:14
nevím....

Stejná situace, ne-li horší, je v Egyptě, v Iráku, Afghanistánu, a svět se diví, že Rusko a Čína nepodpoří zásah v Sýrii..Neznám řešení, ale podpora zločinců,odpůrců, kolegiální Al kaidy je o ničem..

5 0
možnosti
W

wiki5.5

9. 2. 2012 5:39
Re: nevím....

takze je lepsi podporovat ty zlocince co jsou primo ve vlade a maji sve lidi hrsti, ze jo

0 0
možnosti
RP

Roman01

8. 2. 2012 17:10
...

Můžete upřesnit zdroj svého tvrzení, že Amnesty international potvrdila, že nejsou důkazy o střílení do demonstrantů?

A v čem konkrétně lhala stanice Al-Jazeera? Přeložila snad špatně přímý přenos projevu Kadafiho, kde říkal, že vtrhne do Benghazi, bude chodit dům od domu a všechno to tam vyčistí? Nebo si Al-Jazeera vymyslela očitá svědectví tamních obyvatel?

2 0
možnosti
AO

Otman

8. 2. 2012 17:21
Re: ...

Zdravím Vás, stačí si přečíst tento článek:

http://otman.blog.idnes.cz/c/241164/Medialni-armada-opet-utoci-v-Libyi-zacala-genocida-NATO-v-pozoru.html

Na Youtube je stovky videí, kde vidíte, co Genevieve Garrigos(prezidentka Amnesty International) řekla a co se díky tomu stalo.Když Kaddáfi v Bab-al-Azízje vystoupil, a řekl "blét,blét,zanga,zanga" a tak dále, myslel vyčistit od rebelů a agentů z Al-Kaídy a né běžné občany. Al-Jazeera je jedna velká lež.

Je stovky tvrzení od Iráku , Sýrii až Libyi a Maroko, že Al-Jazeera lže.

http://www.youtube.com/watch?v=-cf6VqhOp0c

0 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
Čecho-Libyjec/Sicílie, který se zajímá o světové dění, o situaci v Libyi a o Českou republiku. Moje přání je, aby se lidé naučili nebýt lhostejní, uvědomili si věci z jiného úhlu pohledu a to spravedlivým metrem a až potom to vyžadovali od ostatních. Jedině aktivním pochopením může nastat změna. Miluji Českou republiku, vážím si Čechů, kteří ve světě něco dokázali, ale bohužel je jich stále méně a méně.
Osobní blog na: Blog.Ammar.CZ

Seznam rubrik