Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kohoutkovice, kdy kubík stojí 80 korun, tak litr za 30 mi přijde cenově značně přehnaný...a celej Váš ubrečenej článek o tom, že dáváme malé zpropitné mne má motivovat k čemu?

1 2
možnosti

A co Vás vede k tomu dávat si v restauraci kohoutkovici? tu pijte doma a vězte, že "bez peněz do hospody nelez" platí stále a všude. Cena 30 Kč za litr mi přijde ještě velmi při zemi, vzhledem k tomu, že to sklo po Vás musí někdo umýt, někdo musí zaplatit personál, který Vám tu sklenici donese a odnese a taky ten toaletní papír, který velmi pravděpodobně ukradnete na WC spolu s parfémem a to nemluvím, kolik toho nasplachujete po těch litrech kohoutkovice. A hlavně nezapomeňte, že sedíte v prostorech, které jsou pravděpodobně v létě klimatizovány, v zimě vytápěny a platí se za ně nájem. Takže asi tak.!

2 0
možnosti

J49a82r17a 33R46a42n17k

5. 10. 2015 2:42

Kdysi na jine webce se mi libili Vase clanky o velbloudech, ale souhlasim s dnesnim, pouze s tou "kohoutkovou" vodou8-o, Vy necestujete? Vsude  - dokonce i v dalne Jihovychodni Asii, prijde voda na stul s ledem a velice casto i "citrusem" a par listku medunky naprosto zdarma, tady by se divili, kdyby jim nekdo zapocital do celkoveho uctu i vodu, nejaky vtipalek by Vam asi nechal pustenou vodu na WC cele hodiny. Naopak, zaroven s vodou prijde i zadarmo focacica s olivovym olejem a balsamico octem. U konecneho placeni s Vami souhlasim, normalni trinkgeld/tip  se pohybuje  mezi 10-15%, pokud je obsluha spatna a musim neco 2x vratit, protoze treba kalamary jsou uvntr jeste zmrazene, slusne upozornim a vratim... odchazim, nechci zadnou nahradu, ale take za to neplatim, pokud po prvnim souste zjistim, ze kuchyne to "flaka".

Mohu-li Vam dat radu, nepocitejte vodu cizincum, zvlaste, jestli chcete tip.

Ze to zkousite na domacich, je mi jich lito, ale co nadelam, kdyz jsou na to zrejme uz zvykli.....

0 4
možnosti

Prosímvás nemelte nesmysly, kdybyste si v JV Asii dala vodu z kohoutku, tak zbytek dovolené strávíte na WC...a dále nesrovnávejte nesrovnatelné, my v Čechách operujeme v restauracích se 100-200% maržemi, zatímco západní svět operuje s maržemi 900-1000%, takže potom vodička z vodovodu zdarma, proč ne. A má to ještě jeden aspekt a to je povaha českého hosta...český host přijde do restaurace či baru ve skupině x lidí, z čehož jeden až dva si dají např. kávu a zbytek se dožaduje vody z vodovodu zdarma. Já tvrdím to stejné, co autor, a sice, že restaurace není charita. Je to obchod jako každý jiný. Když si jdete koupit oblek také se dožadujete kravaty zdarma?

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS