Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Prorok Mohamed žil s devitiletým, dítětem, vymyslel náboženství, které vede k ovládnutí světa. Sám přihlížel k masové popravě Židů, kterou nařídil. Pokud vraždí muslim je to v souladu s jeho vírou. Pokud to samé udělá křesťan anebo budhista je to v rozporu s jejich vírou.

4 0
možnosti
LP

Výborné. Ale už nevím o čem to bylo:-/

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, je dobré, že se snažíte se, ale ... Muslimové (narozdíl od jiných náboženství) se přece nemohou své víry zřeknout, protože jim za to hrozí smrt, v lepším případě exkomunikace.

Viz

https://en.wikipedia.org/wiki/Apostasy_in_Islam

http://wikiislam.net/wiki/Uvod_do_problematiky_odpadlictvi_v_Islamu

Od Islámu se mohou odklonit pouze ti, kteří žijí osamoceně v jiných komunitách (jako např. Vy) nebo ti, kteří v muslimské komunitě odpadnou "skrytě" a zbytek života to nějak maskují.

Poslední roky nenasvědčují, že by muslimové v zahraničí "přicházeli k rozumu" -  spíše naopak. Např. Turecko se po století sekulárního státu vrací zpět k tradici islámského státu. Ani Vy tedy nejste uplně v bezpečí - tank z Istabulu na hranice ČR dorazí cca za jeden den, letadlo za hodinu...

1 0
možnosti
JR

J34a70r95a 54R27a34n92k

9. 9. 2015 3:58

Takze, Vy uz nejste na disk uterech?;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
Čecho-Libyjec/Sicílie, který se zajímá o světové dění, o situaci v Libyi a o Českou republiku. Moje přání je, aby se lidé naučili nebýt lhostejní, uvědomili si věci z jiného úhlu pohledu a to spravedlivým metrem a až potom to vyžadovali od ostatních. Jedině aktivním pochopením může nastat změna. Miluji Českou republiku, vážím si Čechů, kteří ve světě něco dokázali, ale bohužel je jich stále méně a méně.
Osobní blog na: Blog.Ammar.CZ

Seznam rubrik