Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J66a36n 30P65a79l22l97a36s

17. 6. 2015 23:09

Dobrý večer, díky za nové informace i za jiný pohled, karma.

Jestli jsou Kaddáfího citace autentické, tak mě poněkud mrazí…

2 0
možnosti

Asi jste Afričan a já Vám fandím. píšete dobře a má to smysl. pokud by takoví jako Vy byli všichni imigranti, neměl bych ani slovo proti. Vaše socialistické názory se musí ještě trošku usadit. Socialismus nemá v principu co nabídnout, jen bídu a zmar. Proč tak chytří lidé, jako Vy nejsou v Africe aby tam vytvořili životaschopnou civilizaci, ač od starověkého Egypta se máme stále hodně co učit.

0 0
možnosti

Dovolím si odpovědět za autora: Protože k tomu učení, aby dopadlo na úrodnou půdu a mohlo přinést ovoce, chybí vhodný materiál. Afrika musí uzrát. I my pocházíme - zřejmě - z Afriky - a nyní jsme tam, kde jsme - ačkoli mám často pocit, že nás evoluce poněkud přešlechtila.

1 0
možnosti

Idealistické. Jako vše idealistické je to ovšem krásná představa.

0 0
možnosti
Foto

Mummár Kadáfí byl  mezinárodní terorista jeden z největších světových sponzorů terorismu. Byl podporován a vyzbrojován SSSR, Varšavskou smlouvu, ČSSR mu dodávala semtex. Klid v zemi udržoval pomoci teroru. To, že jeho vlastní země proti němu povstala, protože jej měl už plné zuby na tom nenese vinu ani NATO a ani OSN. Ta se jenom snažila zabránit masakru civilistů, které prováděl bombardování civilistů. To co řekl anebo neřekl před svou smrtí patří do říše pohádek. Prostě je to lež anebo zbožné přání autora.Rv

1 5
možnosti

Pane Kindle, všechno, co jste napsal, je nesmysl a nepravda. Lybie pod jeho vedeném vzkvétala a jeho autoritativní vedení bylo zárukou stability v celém regionu.

3 2
možnosti

Kaddáfí si o to řekl sám, bohužel. Odmítl se nechat okrást od zemí, které si říkají vyspělé a civilizované. Jinak zajímavý článek.

5 1
možnosti

Veškerá opatření budou k ničemu, ba i Kaddáfí by byl k ničemu, jestliže bude růst míra přelidnění. Slabý režim vydrží X procent přelidnění, silnější 2X procent, ještě silnější 3X procent, ale dříve či později přelidnění dosáhne tak kritické hodnoty, že se lidí budou mezi sebou řezat o nejzákladnější zdroje, nebo se budou snažit dostat tam, kde těch zdrojů je ještě jakž takž dost.

2 0
možnosti

Nemyslím si, že Kaddáfí byl k ničemu, ale zajímavější je to co jste napsal závěrem příspěvku: ... nebo se budou snažit dostat tam, kde těch zdrojů je ještě jakž takž dost. Když si k tomu přiřadíte výrok Madeline Olbraitové o zpochybňování práva Ruska na nerostné bohatství na svém vlastním území ... Stačí si dosadit několik těchto faktů do rovnice a máte výsledek ...

3 2
možnosti

Dobrý den , souhlasím se vším co píšete , jen jste vynechal Anničku Šabatů .

1 0
možnosti
Foto

Samozřejmě. Demonstrovat proti migrantům je k ničemu. Nutno se jasně vymezit proti viníkům - těmi jsou militaristé EU a NATO.

3 4
možnosti

Hmmm - a co nám to vymezení (pokud bychom Vás náhodou chtěli poslechnout) přinese dnes?

0 0
možnosti

Bod cislo 3 je utopie.

0 0
možnosti
Foto

Máte v lecčems pravdu.

7 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
Čecho-Libyjec/Sicílie, který se zajímá o světové dění, o situaci v Libyi a o Českou republiku. Moje přání je, aby se lidé naučili nebýt lhostejní, uvědomili si věci z jiného úhlu pohledu a to spravedlivým metrem a až potom to vyžadovali od ostatních. Jedině aktivním pochopením může nastat změna. Miluji Českou republiku, vážím si Čechů, kteří ve světě něco dokázali, ale bohužel je jich stále méně a méně.
Osobní blog na: Blog.Ammar.CZ

Seznam rubrik