Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P97e52t90e24r 48S62m38r89e77k

24. 1. 2015 12:58

No ešte že máte ten západ a židov na ktorých môžete ten svoj stredoveký marazmus hádzať. Vám ani neobmedzené zásoby ropy nepomôže Rv

0 0
možnosti
Foto

Použití vojenské síly proti Libyi  bylo na základě rezoluce RB OSN č. 1973, přijatá 17. března 2011. Pokud byl váš otec plukovníkem letectva za  Kaddáfího, tak musel jeho režim podporovat a jako letec se rozhodně neměl špatně. Pokud znám Korán, tak se člověk se muslimem rodí.

5 0
možnosti
JS

Zajímal jste se někdy, kam se vlastně poděly původní národy severní Afriky, Blízkého východu nebo Mezopotámie? Když Amr Ibn al-Ás mezi lety 693 až 700 dobýval Egypt, snížil počet původních obyvatel Egypta (v té době křesťanských Koptů – potomků starých Egyp'tanů) o více než devadesát procent. Například obyvatelstvo Behnesy, Fajjúmu, Aboitu a Nikie bylo zcela vyvražděno. Podobným způsobem postupovali muslimští dobyvatelé v celé severní Africe. Víte kdy definitivně skončila historie Kartága? Myslíte si, že to bylo po prohraných válkách s Římany? Ale kdeže. Bylo to roku 643, kdy bylo muslimy zcela vyvražděno fénické obyvatelstvo Tripolisu a Kartága. To byl definitivní konec poslední výspy fénické civilizace. Mohl bych pokračovat opravdu hodně dlouho.

Islám není schopen prosperovat bez vnějšího nepřítele. Bez kořisti a tributů se propadá do bídy. Když je zničen vnější nepřítel, násilí islámu se obrací dovnitř. Bratrovražedné války v muslimské společnosti trvají s přestávkami prakticky nepřetržitě od samého počátku islámu. Potomkové a příbuzní Proroka Muhammada se mezi sebou v boji o moc prakticky vyvraždili. Islámská společnost v tomto boji pouze dál pokračuje. Sám Prorok Muhammad nechal popravit nespočet lidí a dokonce vyhubil celé lidské rody. Největší popravu nařídil roku 627, kdy nechal useknout hlavu všem medínským Židům a jejich těla (asi sedm set osob) zahrabat do příkopu na medínském náměstí.

Současný stav muslimské společnosti a islámských zemí z tohoto schématu nijak nevybočuje. Za problémy islámské společnosti nemůže vnější nepřítel, ale přímo islám. Ať už se západ angažuje vhodně či nevhodně, spravedlivě či nespravedlivě, Západ není příčinou problémů muslimských zemí. Ty problémy jsou stejně staré jako islám.

17 0
možnosti
KM

Naprosty souhlas. Autorovo mavani Starym zakonem je rovnez obehrana obezlicka. Nic vice, nic mene nez historie kmene Hebreju a dobyvani uzemi Kaannan. Nevymykali se z dobove reality. Absenci prikazu k ovladnuti a potreni jinovercu tito autori (zamerne) v potaz neberou.

7 0
možnosti
SB

Pane autoare, napíši něco, co Vám možná bude připadat barbarské, ale podle mého názoru země tropické a subtropické Asie a Afriky k eskalaci mezinárodního napětí přispívají nejvíce už tím, jak přibývá jejich obyvatelstva. Válka v totálně přelidněném světě bude jednou nevyhnutelná. Bude se sice vést pod prapory Alláha, pod prapory takovými a takovými, pod různými záminkami, ale de facto to bude válka z přelidnění.

Zdroje planety nejsou neomezené a přelidněné lidstvo zákonitě bude hladovět. A hladovějící člověk vezme klacek a půjde bojovat proti komukoli, aby se najedl na jeho úkor.

13 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
Čecho-Libyjec/Sicílie, který se zajímá o světové dění, o situaci v Libyi a o Českou republiku. Moje přání je, aby se lidé naučili nebýt lhostejní, uvědomili si věci z jiného úhlu pohledu a to spravedlivým metrem a až potom to vyžadovali od ostatních. Jedině aktivním pochopením může nastat změna. Miluji Českou republiku, vážím si Čechů, kteří ve světě něco dokázali, ale bohužel je jich stále méně a méně.
Osobní blog na: Blog.Ammar.CZ

Seznam rubrik