Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

karel_vvv

23. 2. 2012 19:17
Kadáffí přestřelil

Muammar mnoho let platil mezinárodní zločince, dal zabít spoustu lidí v Evropě a všude jinde. Ale hlavní chybu udělal, že se pohádal s dlužníky - nechtěl si nechat zaplatit dluh cca 200 miliard euro od Francie jejich mizernými a předraženými stíhačkami, tak mu je Sarky předvedl v akci. Lybijci budou muset asi makat, ne jako kdysi, kdy nedělali téměř nic a všechno měli zadarmo. Jenže předtím všechno rozbijí v občanské válce. Do toho ten mírumilovný islám. Skvělá kombinace ! Vzdělaní lidé utečou kam to půjde a pár desítek let to tam bude vypadat jako v Somálsku. Tedy pokud se rychle neobjeví nový plukovník.

0 0
možnosti

Otman

23. 2. 2012 19:43
Re: Kadáffí přestřelil

Kaddáfi to a Kaddáfi tamto. Dřív jsme četli v médiích, jak naplánoval Lockerbie, dnes už dávno víme, že to zinscenoval západ, dokonce se k tomu ten agent přiznal. Ví se, že Kaddáfi podporoval odpůrce západu a taky věděl proč. V roce 1988 v Alžíru řekl, co se jednou stane pokud se arabské země nebudou bránit a hleď - o 20 let potom se to stalo skutečností. Nejde o Kaddáfiho - ten je již mrtev a ty letadla a stíhačky byla jen špička ledovce. Nebavme se o Kaddáfim, ten je již zabit. Bavme se o Libyi, co nyní? Západ rozsekal co mohl a absolutně zdevastoval zem, kterou nyní plundruje a to všechno za zástěrkou toho, že přišel pomáhat obyčejným lidem. Ať už máte argumenty jakékoliv - tohle je to nejdůležitější, že obyčejní lidé jako jsou i tady v ČR a po celém světě nemají kam jít, nemají domovy, jejich děti nemají školy, nemají útočiště a pomalu co jíst, ale NATO a USA přece přišli pomáhat a pomohli natolik, že teď lidé bědují a neví co bude další den. Zkuste se do nich vžít.

0 0
možnosti

uumaa

23. 2. 2012 17:35
Nesympatizuji

Nesympatizuji se s příznivci žádné diktatury. Tvrzení, že za to co se dnes děje v Lybii může NATO, považuji za mírně řečeno nepřiměřené. Váš obdiv k nepotismu, je vaše věc. Ovšem tu vlajku džamahirije byste měl už konečně sundat,je totiž neplatná.

0 0
možnosti

uumaa

23. 2. 2012 22:23
Re: Nesympatizuji

oprava Libye

0 0
možnosti

marek.voksay,blogidnes

23. 2. 2012 16:16
přesně toto jsme předpovídali od samého počátku konfliktu

Sarkozy a Cameron se zařadili mezi agresory, kteří klidně pro své mocenské cíle vyvolají válku a obětují tisíce lidí !!! Mor na ně mizery ;-€

5 0
možnosti

villík

23. 2. 2012 15:38
Karma!

Nějak tak jsem si to v době bezletové zóny představoval, jak to asi dopadne. A dopadlo.

Další kolo bude v Sýrii.

5 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
Čecho-Libyjec/Sicílie, který se zajímá o světové dění, o situaci v Libyi a o Českou republiku. Moje přání je, aby se lidé naučili nebýt lhostejní, uvědomili si věci z jiného úhlu pohledu a to spravedlivým metrem a až potom to vyžadovali od ostatních. Jedině aktivním pochopením může nastat změna. Miluji Českou republiku, vážím si Čechů, kteří ve světě něco dokázali, ale bohužel je jich stále méně a méně.
Osobní blog na: Blog.Ammar.CZ

Seznam rubrik