Východ Libye oznámil nezávislost, mediální divadlo a lži pokračují

8. 03. 2012 16:11:11
4.března: Představitel NTC (národní přechodná rada) Mahmoud Jibril el-Warfally připustil, že rozdělení Libye je naprogramováno mocnými zeměmi západu a bojí se o ztrátu samostatného Libyjského státu. Když to řekne zrovna tento člověk, který je hlavní ikonou rebelů a povstalců, kteří byli schváleni západem - je to na pováženou. Tato a mnoho dalších informací se však do Evropy vůbec nedostane. Již v minulých článcích jsem čtenáře informoval o historii Libye, kde vysvětluji úlohu třech regionů v Libyi (Kyrenaika, Tripolsko, Fezzán) a právě 6.března prošla napříč Evropou informace, že východ Libye oznámil částečnou nezávislost. Východ Libye je celý pod správou regionu Kyrenaika, který je nejbohatším regionem na ropu a plyn!
Libya
LibyaGoogle

Zprávy světových médií z 6.března: "Kmenoví představitelé ve východní Libyi v úterý vyhlásili částečnou samostatnost tohoto na ropu bohatého regionu. Oznámila to stanice BBC. Kmenoví vůdci argumentují, že oblast je desítky let zanedbávána a místní obyvatelstvo má právo rozhodovat o svých záležitostech samo." Viděli jsme fotky lidově vypadajících bojovníků a mužů na koních, úplná divadelní hra. Fotky jako třeba tato: http://libya.neoact.cz/bojovnici.png

A co zbytek Libye? Co Tripolsko a Fezzán? Z těchto dvou regionů po humanitárním bombardování skoro nic nezbylo. Jen základny a tábory pro rebely a cvičené vojáky, kteří jsou posíláni do "legální" války v Sýrii. Jih Libye - Fezzán - jak už víte z předchozích článků je obydlován už od 18-tého století černochy, kteří jsou legitimními občany Libye. Taktéž jsem však informoval o genocidě, která v Libyi probíhá. Nakonec to vypadá, že se z Kyrenaiky jako nejbohatšího regionu stane federace a ostatní dva regiony budou sloužit jako uzel pro vojáky, pašeráky a další verbeš. Nikdo z Libyjců tohle nikdy nechtěl. Libyjský velvyslanec s kterým jsem měl delší hovor mi řekl, že Libye má i rozumné lidi. Na plno mých otázek mi neuměl odpovědět a hlavně nechtěl nic říkat do telefonu, ale stále mě ujišťoval, že v Libyi jsou i rozumní lidé. To je pravda, ale tito lidé nemohou mluvit, protože jinak přijdou o svůj život jako se to stalo už několika doktorům z univerzit a profesorům, které si lidé vážili.

Tak či onak, je to další mediální raketa, která má ovlivnit úsudky, vytvořit paniku a měnit situaci. NTC prohlásila, že Tripolis by mohl zaútočit na separatistický region Kyrenaika a že za vytvořením možných nepokojů stojí zelení loajalisté a další členové bývalé, velké Jamahiriye. Další lež, jak ospravedlnit zabíjení a bombardování země. Ve skutečnosti jde o vnitřní spor, kde rozumní Libyjci chtějí mír pro každého, chtějí spravedlnost a klid jako byl dříve, ale to jim nechtějí dovolit lidé, kteří mají s libyjskou zemí jiné plány! Za posledních několik dní proběhlo už desítky demonstrací proti rozdělení Libye!

Osvobozenecká armáda Libye (LLA) a mnoho dalších Libyjců na jejich straně:

2.března byl významný den, který ve světle nedávných událostí se stal známý po celém světě. Dne 2. března 1977 proběhlo generální zasedání kongresu Libye a bylo přijato prohlášení o zřízení lidových úřadů které přinesly vládu Jamahiriye do země.

Během 34 let lid Libye poukazoval na princip skutečné vlády lidu (Jamahiriye = stát mas) a budoval tak společnost i přes všechny druhy neutralizace v USA a NATO. Bylo prokázáno, že na celém světě je možné vymýtit hlad a chudobu tak jako se to povedlo v Libyi a z pouštních měst vytvořit strukturu a útočiště pro všechny lidi bez rozdílu barvy pleti, zničit neznalost a vytvořit znalosti u všech lidí bez výjimky s cílem vytvořit z oddělených nekoordinovaných kmenů organizaci spojených národů a dát tak vzor z nové Libye pro celé lidstvo.

V minulém roce jsme všichni viděli příklad opravdového vůdce, který nejen vytvářel, ale také byl věrný své myšlence pro blaho lidí i před hrozbou smrti. Ať už chyby Muammara Kaddáfiho byly jakkoliv různorodé, zanechal v nás hlavně to dobré a je na nás, aby jsme se z toho všeho poučili.

Nevěřte, že Jamahiriya je zničena, nevěřte, že vůdce je zapomenut. Smysl a náplň jsou jako dvě hvězdy, které svítí a podpoří libyjský národ a všechen pokrokový lid Libye k boji za zachování té myšlenky a opravdové demokracie. Bez ohledu na to jak moc byla dříve kvetoucí Libye zničena, koncepce Jamahiriye stále vládne. Je tomu tak prostě proto, že žije v srdcích milionů Libyjců.

Tyto dny jsou takové, že každé světlo a druh iniciativy je zkreslený až je to k nepoznání. Síly temnoty jsou násilně aktivní. Jejich cílem je ponořit libyjskou zem do zapomnění. Slova a projevy jsou jen falešná zástěrka pro jejich temné triky. Jsme svědky každodenního průtoku krve toho národa, cizáci ničí města a vesnice, zapalují lesy a plodiny, které byly po desítky let vytvářeny a současně skandují hesla za svobodu, pomoc a záchranu lidí, ale není jasné co vlastně chtějí zachránit, když vše ničí a berou nevinné životy.

Pokrytectví překonává všechny hranice zdravého rozumu. Tito budoucí "exekutoři" vědí, že přináší lidem utrpení, trhliny, destrukce a smrt. Říkají, že věří v Boha, citují svatá písma a mávají evangelii. Jsou to satanáši žijící pro krvavé pokrytectví, které odpovídá pouze obludnosti jejich zvěrstev, která konají dnes a denně. To je tvář odcházejícího starého světa, který je odsouzen k smrti a k zničení zákonů společenského vývoje.

Vítězství je však určeno do Nového světa, do naší vlasti. Přes to všechno bude vysvobozením pro všechny lidi na této zeměkouli. Jejich dny jsou sečteny. Vítězství z Nového světa - svět bez násilí a válek - je hned za rohem. Sláva libyjské Jamahiriyi!

Krysy, je na čase zastavit ty lži a jít pryč, Velká arabská Jamahiriye Libye se vrací, silnější než předtím. Viva Zelená Libye!

Tohle je hlas Libyjců, ale sami to nedokážou. Jejich zem byla zaprodána lidem, kteří chtějí jen válčit, získávat moc a peníze, to je tvář dnešního světa. Neměli by jsme dělat, že se nás to netýká, protože jednou se nás to týkat bude.


Autor: Ammar Otman | čtvrtek 8.3.2012 16:11 | karma článku: 32.03 | přečteno: 1906x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Ladislav Pokorný

Vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že v Česku se už žije líp

Pan premiér se v médiích opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost by však bylo vhodné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou.

28.3.2024 v 16:51 | Karma článku: 35.18 | Přečteno: 647 | Diskuse

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 30.05 | Přečteno: 2262 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 17.06 | Přečteno: 301 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 6.35 | Přečteno: 218 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 18.68 | Přečteno: 281 | Diskuse
Počet článků 38 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2753

Čecho-Libyjec/Sicílie, který se zajímá o světové dění, o situaci v Libyi a o Českou republiku. Moje přání je, aby se lidé naučili nebýt lhostejní, uvědomili si věci z jiného úhlu pohledu a to spravedlivým metrem a až potom to vyžadovali od ostatních. Jedině aktivním pochopením může nastat změna. Miluji Českou republiku, vážím si Čechů, kteří ve světě něco dokázali, ale bohužel je jich stále méně a méně.
Osobní blog na: Blog.Ammar.CZ

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...