Mediální armáda opět útočí, v Libyi začala genocida, NATO v pozoru!

16. 01. 2012 11:12:11
I když je válka NATO v Libyi pokaždé prenzentována jako "humanitární intervence", média pokaždé označují legitimní armádu Libye jako Kaddáfiho vojáky, Kaddáfiho gardy, milice a další. Tak stejně jako výraz "Asadovy brigády" je využíván jako výraz pro syrskou armádu. Na základě terminologie výraz byl a pořád je využíván médii ke snížení legitimace Libyjců a Syřanů a jejich běžných armád.
VÁLKA PROTI LIBYI
VÁLKA PROTI LIBYIA.O.

Pak média s pomocí nevládních organizací využívaných NATO rozšířila informaci, že se Kaddáfiho jednotky spojily se skupinou afrických žoldáků. Všude se psalo "Kaddáfiho žoldáci střílejí lidi ve východním městě Benghází","... má žoldáky, které přivedl z Afriky do Libye." a další.

Měsíc před tím, než USA začalo bombardovat Tripolis - prezidentka francouzské Amnesty International Genevieve Garrigos byla pozvána na rozhovor do státní televize France 24, den poté co se stal údajný masakr civilní populace. Tato informace byla vyvrácena několika fakty a svědectvími. Gennevieve v TV tehdy prohlásila: "V pátek a v sbotu jsme obdrželi informaci, že mezi Kaddáfiho vojáky, kteří byli posláni na protestanty mohou být zahraniční vojáci."

Máme tedy důkaz, že Gennevieve tvrdila, že má informaci o tom, že na straně libyjské armády jsou zahraniční žoldáci. Toto tvrzení bylo také preznetováno Dr. Slimanem Bouchuiguirem v radě OSN pro lidská práva. Dr. Sliman pro OSN: "Tito žoldáci zdá se mají povolení okrást a zabít všechny civilisty bez rozdílu."

Nicméně o 5 měsíců později a po vyšetřování Donatelly Rovery v Libyi je pozice Gennevieve Garrigos úplně jiná. Gennevieve se v France 24 zeptali: "Donatella Rover, je poradkyní Amnesty International a byla tři měsíce v Libyi. Viděla uvěznění libyjských civilistů a cizinců přechodnou radou, které prezentovala jako zahraniční žoldáky. Co nám můžete říct o tomhle?" Gennevieve: "Od nasazení anti-Kaddáfiho vojáků se o žoldáckých jednotkách, které jednaly Kaddáfiho jménem povídalo. Naši vyšetřovatelé, kteří dorazili uprostřed února a odešli koncem června zjistili, že bylo uvězněno jen pár lidí. Nebyli ani obviněni. Vlastně se jenom povídalo o obvinění týkajících se lidí s tmavou pletí nebo černé lidi. Na jihu Libye žije přes půl milionu černých Libyjců, to že nejsou arabský typ nutně neznamená, že jsou to cizinci. To vytvořilo takový strach a xenofóbii, který vedl k bití, špatnému zacházení a k uvěznění těchto černých Libyjců. Dnes musíme přiznat, že nemáme žádný důkaz o tom, že by Kaddáfi najímal zahraniční jednotky." Moderátor France 24: "Vaše kolegyně dodala, že neviděla žádné žoldáky a že je to legenda šířená médii." Gennevieve:"Absolutně! Je to její práce a proto jsme poslali vyšetřovatele dřív, abychom zjistili, zda najdeme žoldáky a to jsme nenašli. V současné době nemáme žádné náznaky a ani důkaz, abychom tyto povídačky potvrdili."

Co bylo považováno za pravdivou informaci je teď stejným člověkem označeno za povídačky.
Ačkoli je už pozdě, povídačky byly rozšířeny médii skrze France 24 a díky tvrzení Gennevieve Garrgios.

Tyto "informace" alias povídačky vedly k zvláště dramatickým koncům. V Libyi bylo zmasakrováno stovky černých Libyjců z obav, že by to mohli být Kaddáfiho žoldáci. Ve skutečnosti to byl jen další úder mediální armády.

Existuje mnoho dokumentů o tom, že černí Libyjci, kteří byli součástí regulérní armády byli na základě těchto "informací" zabiti.

BLACK LIBYANS KILLED


Tento rasistický komponent libyjské války byl vypočítán a zorchestrován pro vykonání geopolitického produktu restruktualizace. Je to projekt vnucující nenávist a spory mezi Libyjce a vytvořit tak rozdíl mezi libyjci světlé a tmavé pleti. Je to geopolitická vize, která slouží zájmům USA a NATO jak rozdělit Afriku.

Z tohoto pohledu by africký projekt Muammara Kaddáfiho ~AFRICKÁ UNIE~, která by vedla ke sjednocení afrických zemí a dokázala by africký kontinent zbavit koloniální dominance stál v cestě NATO.

Stejně jako třeba projekt financován Libyí: satelit TRESCO, který byl spuštěn 21.listopadu 2007 označil africkou nezávislost co se týče komunikace - do té doby si Afrika za 500 miliónů dolarů ročně pronajímala satelit od Evropy.

Masové vyvražďování černých Libyjců pokračuje, video lze přehrát pouze na YouTube.

http://www.youtube.com/watch?v=Ybz_L75oCXY

Zde je další odkaz, jak vyslýchají starého, černého Libyjce, který se ani nemohl bránit, sprostě ho bičují a pak zabijí jako psa. Video obsahuji drastické záběry. Video pořízeno 14.ledna, 2012. Pro shlédnutí videa - klikněte >>>zde<<<

Osvobozenecká armáda Libye (LLA), která se snaží vyhrát boj proti zabijákům a hrdlořezům ze všech koutů perského zálivu dnes oznámila na svých stránkách zprávu, že na Maltě je 12 000 italských bojovníků, kteří chtějí vtrhnout do Libye. Označují je jako potomci těch, kteří je vyvražďovali ve 40-tých letech minulého století. Ve skutečnosti nejde pouze o italské vojáky, ale i britské, francouzské a v neposlední řadě USA. Na jejich webu je stovky zpráv, které informují o aktuálním dění. Všichni se modlí a připravují na velkou válku proti zahraničním okupantům.

Momentální vláda v Libyi má minimální autoritu a respekt obyvatel, není zajištěna absolutně žádná bezpečnost a proto je tady NATO a USA, aby to vyřešili.

Toto video je z 12.ledna 2012. Lidé ve školách a dalších státních institucích skandují pro Kaddáfiho: Ya Alláh, Ya Muammar, wa Libya wa Bas!

A média? Ty právě vymýšlí, co by vymysleli nebo spíš ti, kteří je ovládají.

Jako třeba tady tito herci, co připravují falešné video o masakru v Syrii, je to vůbec možný?


Autor: Ammar Otman | pondělí 16.1.2012 11:12 | karma článku: 32.31 | přečteno: 2714x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Ladislav Pokorný

Vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že v Česku se už žije líp

Pan premiér se v médiích opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost by však bylo vhodné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou.

28.3.2024 v 16:51 | Karma článku: 33.90 | Přečteno: 577 | Diskuse

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 29.31 | Přečteno: 1996 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 16.77 | Přečteno: 286 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 6.31 | Přečteno: 208 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 18.46 | Přečteno: 274 | Diskuse
Počet článků 38 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2753

Čecho-Libyjec/Sicílie, který se zajímá o světové dění, o situaci v Libyi a o Českou republiku. Moje přání je, aby se lidé naučili nebýt lhostejní, uvědomili si věci z jiného úhlu pohledu a to spravedlivým metrem a až potom to vyžadovali od ostatních. Jedině aktivním pochopením může nastat změna. Miluji Českou republiku, vážím si Čechů, kteří ve světě něco dokázali, ale bohužel je jich stále méně a méně.
Osobní blog na: Blog.Ammar.CZ

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...